Перник е столицата на голфовете, ноктите и косата растат след

...
 Перник е столицата на голфовете, ноктите и косата растат след
Коментари Харесай

Да разбием клишетата

 Перник е столицата на голфовете, ноктите и косата порастват след гибелта, Бил Гейтс си е излял комплексите върху основания от него софтуер… Да, да, но не! Нека разгледаме някои легенди и клишета, с които сме привикнали да живеем умерено и в илюзия.

Искрено и персонално за вазелина

Въпреки всеобщо публикуваните полови смешки, истината е, че вазелинът въобще не е комфортен лубрикант. Гъстата и лепкава ципа, която образува, единствено затруднява провеждането на половия акт и подтиска естествената секреция на влагалищните жлези.

 

Градът на „ Опел “-о

Голф с регистрация „ РК “ е в положение да накара и най-разсеяният човек да обостри вниманието си и с треперещи ръце да набере 0700 18 700  за инспекция на здравния си статус. Това, несъмнено, в границите на шегата. Оказва се, че най-малко съгласно статистиката Перник въобще не е градът на голфовете. Там най-вече са записаните „ Опел “-и (над 6000), следвани от „ Форд “-овете и колите с марка „ Рено “. Така известният Голф даже не стъпва на почетната стълбичка със своето непретенциозно четвърто място по известност измежду перничани.

 

Юнакът на юнаците Крали Марко

Кой не е чувал за безстрашния Крали Марко, кой не се е възхищавал на подвизите му? Добре, само че фолклорното хиперболизиране е едно, а действителността – напълно друго. Криволичещата пътека на историята демонстрира, че Марко Мърнявчевич е бил наследник на прилепския диктатор Вълкашин и съвладетел на Душановото царство. След несполучлив поход на Вълкашин и брат му против османските турци през 1371 г,, където умират и двамата, Марко наследява кралството. Поради отслабените сили на войските му, обезсмъртеният във фолклора ни държател е заставен да се разгласи за османски васал и по този начин форсира рухването под робство на поверените му земи.

 

„ Злопаметният “ Бил Гейтс

Известен факт измежду компютърните разбирачи е, че човек даже и мощно да го желае, не може да сътвори директория на име „ CON “. Според мита това е по този начин поради злопаметния Бил Гейтс, който в детството си е бил именуван точно с прякора „ Con “ (ботаник). Звучи доста завладяващо, само че е цялостна измислица. „ CON “ е кратко от Console – служебна дума, завещание от DOS, означаваща подпора. A в този момент ви даваме няколко секунди да се пробвате да създадате директория CON и прекосяваме към идващото публикувано факсимиле.

 

Не, няма да си развалиш очите

„ Ще си развалиш очите. “ Това е най-чуваната имитация от човек, който чете на мъждива светлина. Изледванията сочат, че четенето „ на мрачно “ в действителност отслабва зрението, само че единствено краткотрайно. След добра отмора очите се възвръщат.

 

За косата и ноктите след гибелта

Косата и ноктите порастват след гибелта, обичат да описват феновете на забавни обстоятелства. Дрън-дрън, та пляс! Истината е, че след гибелта кожата се дехидратира и свива, откъдето идва и зрителната машинация, че ноктите и косата са станали по-дълги.

 

Мълнията не удря на едно и също място

Звучи успокояващо, само че не би. За сведение известният небостъргач Empire State Building приблизително в годината е поразяван от мълнии към 25 пъти. Чисто статистически, шансът мълнията  да удари още веднъж на същото място е същият, какъвто е бил и преди „ сефтето “.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР